جمع آوری ارز دیجیتال و کسب دلار

برای جمع آوری ارز های دیجیتال و کسب دلار به صورت معتبر و تضمینی با ما همراه باشید

جمع آوری ارز دیجیتال و کسب دلار

برای جمع آوری ارز های دیجیتال و کسب دلار به صورت معتبر و تضمینی با ما همراه باشید

معرفی سایت های جمع آوری ابری ارز های مختلف از جمله -بیت کوین-ریپل-اتریوم--ترون-دوج کوین و...
معرفی ایردراپ های معتبر و تضمینی
معرفی سایت های قابل سرمایه گزاری و معتبر
معرفی سایت های پر سود کلیکی و معتبر
مشاوره های خرید و فروش ارز دیجیتال همراه با سیگنال

ما اینجایم تا با معرفی این صنعت نو کمکی به افزایش درآمد شما کرده باشیم .

لطفا با ما همراه باشید

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

استخراج (ماینینگ) بیت کوین چیست و چگونه می‌توان با آن کسب درآمد کرد؟

حتما اصطلاح استخراج بیت کوین (ماینینگ) به گوشتان خورده است و این سوال برایتان ایجاد شده چطور می‌توان اینکار را انجام داد. آیا با استفاده از کامپیوترها می‌توان کسب درآمد داشت؟ در این مقاله به جواب تمام سوال‌هایتان خواهید رسید.

ماینینگ یا استخراج چیست؟


ماین بیت کوین، ستون فقرات شبکه این ارز دیجیتال است. ماینرها یا استخراج کنندگان برای تامین امنیت و تایید تراکنش های بیت کوین، نقش حیاتی ایفا می‌کند. بدون وجود ماینرها، شبکه مورد حمله قرار می‌گیرد و ناکارآمد خواهد بود. استخراج بیت کوین توسط کامپیوترهای خاصی انجام می‌شود و وظیفه ماینرها این است که شبکه را امن کرده و تراکنش بیت کوین را پردازش نمایند. ماینرها با حل یک مساله محاسباتی به جوابی دست می‌یابند که به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بلوک‌های تراکنش ها را به هم متصل کنند (بلوک‌های متصل تشکیل یک بلاکچین می دهد.) به ازای این سرویس که به شبکه می‌دهند، کارمزد تراکنش و بیت کوین جدید جایزه می‌گیرند. در حقیقت با این کار بیت کوین تولید کرده‌اند و به همین دلیل هم به کار آنها استخراج می‌گویند.

فرایند استخراج چگونه کار می کند؟

 شبکه طوری طراحی شده است که ماینرها با هدف تامین امنیت شبکه و تایید تراکنش‌های بیت کوین فعالیت می‌کنند و برای خدماتی که ارائه می‌دهند هر ده دقیقه یکبار یک بلوک تولید می‌کنند که به ازای آن بیت کوین دریافت می‌کنند. اما سوال مهمی که شاید از خودتان بپرسید این است که چرا باید چیزی به اسم استخراج وجود داشته باشد. این سوال از جنبه‌های زیادی قابل بررسی است اما اساسی‌ترین دلایل وجود ماینر موارد زیر است که به شرح هرکدام می‌پردازیم:

۱. موضوع تولید و ایجاد بیت کوین جدید

ارزهای سنتی -مانند دلار یا یورو- توسط بانک‌های مرکزی صادر می‌شوند. این بانک مرکزی است که به صورت انحصاری می‌تواند واحدهای جدیدی از پول را در هر زمانی براساس سیاست‌های خود (بهبود وضعیت اقتصاد یا حتی گاهی اوقات تضعیف آن) صادر کند. موضوع چاپ پول و پشتوانه طلایی آن همیشه مساله‌ای رمزآلود برای عموم مردم باقی خواهد ماند. اما بیت کوین متفاوت است و این مشکل را تا حد زیادی حل کرده است. ماینرها که به صورت غیرمتمرکز در سرتاسر دنیا در حال فعالیت هستند و تمام خدمات و کارهایشان در شبکه قابل مشاهده و پیگیری است و تمام مردم می‌توانند بدون واسطه شاهد انجام امور مالی خود باشند، هر ده دقیقه مقدار مشخصی بیت کوین پاداش می‌گیرند. نرخ پاداش و کارمزد تراکنش‌ها در کد نوشته شده برای شبکه تنظیم شده است، بنابراین ماینرها نمی‌توانند سیستم را فریب دهند یا بیت کوین از جایی دیگری تولید یا وارد شبکه کنند. ماینرها مجبورند از توان محاسباتی خود برای استخراج پول استفاده کنند.


یک تراکنش می‌تواند تنها زمانی امن و کامل در نظر گرفته شود که در یک بلوک قرار داشته باشد. چون فقط با قرار گرفتن در یک بلوک است که به طور رسمی در بلاکچین بیت کوین قرار خواهد گرفت. بلاکچین زنجیره‌ای از بلوک‌هاست که به یکدیگر متصل هستند. برای تغییر یک بلوک در ساختار بلاکچین، باید تمامی بلوک‌های قبل و بعد آن تغییر کند که با توجه به تعریف بلاکچین چنین چیزی تقریبا غیرممکن است.
پس اگر تراکنشی را درشبکه فرستادید همیشه منتظر تایید ماینرها و ایجاد بلوک های بعدی آن باشید. پیشنهاد می‌شود تا ۶ بلوک بعدی برای تایید نهایی تراکنش خود منتظر بمانید چرا که:

صفر بلوک: این تراکنش ممکن است برگشت بخورد! پس حتما حداقل یک بلوک منتظر بمانید.

یک بلوک: تراکنش‌های کوچک. اگر تراکنشی با ارزش کمتر از ۱۰۰۰ دلار ارسال یا دریافت کرده‌اید، ایجاد یک بلوک برای شما کافی است.

سه بلوک:برای تراکنش‌هایی بین ۱۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ دلار سه بلوک کافی خواهد بود، معمولا اکسچنج‌ها هم سه بلوک برای تراکنش‌های برداشت منتظر خواهند ماند.

شش بلوک: تراکنش‌های بزرگ. این مقدار انتظار برای تراکنش‌های بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰۰ دلار کافی خواهد بود. ایجاد شش بلوک به طور کلی، مطمئن ترین زمان برای قطعی دانستن یک تراکنش در شبکه است.

۳. امنیت سیستم

معدنچیان با دشوار کردن حمله یا متوقف کردن آن، شبکه را امن می‌کنند. به دلیل خاصیت غیرمترکز بودن شبکه، ماینرها که همان گره‌های شبکه هستند در سرتاسر دنیا و بدون وجود نهاد مرکزی با یکدیگر شبکه را مدیریت می‌کنند. این یعنی قدرت انحصارا دست فرد یا گروه خاصی نیست و بین همه تقسیم شده است. پس می‌توان گفت هرچه تعداد ماینرها بیشتر باشد، امنیت شبکه بالاتر خواهد رفت.

در این حالت، تنها راه حمله به شبکه، داشتن بیش از ۵۱ درصد از قدرت هش شبکه است که با توجه به سختی شبکه امری تقریبا غیرممکن است و از سال ۲۰۰۸ که بیت کوین وارد دنیا شده است تا کنون، چنین اتفاقی نیفتاده است. در حقیقت این توزیع قدرت است که باعث امنیت شبکه بیت کوین شده است.

آیا استخراج بیت کوین کاری قانونی است؟

این موضوع تا امروز برای بسیاری از کشورها از اهمیت چندانی برخوردار نبوده است. در خیلی از کشورها هم این کار کاملا قانونی است و شما باید مقداری از درآمد خود از این راه به صورت مالیات پرداخت کنید. در ایران هم این صنعت به رسمیت شناخته شده است و فعالیت در این زمینه ممنوعیتی ندارد.

مانند تمام بیزنس‌های دیگر لازم است که شما هزینه های موجود را محاسبه کنید و با میزان پول به دست آمده برآورد کنید که اینکار چقدر برای شما سود خواهد داشت. هزینه‌های شما شامل پول برقی است که برای دستگاه و خنک کننده آن باید پرداخت کنید و البته هزینه اولیه خرید سخت افزار اسیک.

آیا استخراج بیت کوین کاری پردرآمد است؟

خب این موضوع دقیقا به این بستگی دارد که شما در چه کشوری زندگی می‌کنید و هزینه مصرف برق و دستگاه اسیک در کشور شما چقدر است. در نهایت هم از طریق محاسبه‌گر میزان بیت کوین استخراج شده میتوانید مقدار بیت کوینی که میتوانید استخراج کنید را به دست آورید. از اینجا به بعد هم کم کردن این دو مقدار از یکدیگر کافی است تا متوجه شوید درآمد خالص شما چقدر خواهد بود. خوشبختانه ایران در بین کشورهای جهان، جزء کشورهای با برق ارزان محسوب می‌شود و این  نکته مثبتی محسوب می‌شود.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی